Werkzaamheden

Creative consultant

Ik help organisaties met creatieve vraagstukken. Zo help ik ze prikkelende en aansprekende campagnes te bedenken en uit te voeren. Ik ben ervaren in het selecteren en aansturen van bureaus, creatieven, grafisch ontwerpers en webdevelopers. Dit kan een tijdrovende klus zijn, die ik graag voor jou uit handen neem. Van social media strategie tot het schrijven van persberichten: ik regel het voor je.

Projectmanager

Als projectmanager maak en bewaak ik de projectplanning, verzorg ik draaiboeken en desgewenst beheer ik het budget. Daarnaast kan ik ook je digitale projecten managen, zoals de bouw van websites en mobiele apps. Zo fungeer ik als spil tussen jouw organisatie en de ontwikkelaar. Ik zorg ervoor dat zij met jullie content aan de gang kunnen en bewaak de budgetten en planning, zodat projecten op tijd en zoals begroot worden opgeleverd.

Ik heb gewerkt met verschillende projectmanagement tools zoals Slack, Asana en Microsoft Teams en heb ze ook in organisaties geïmplementeerd. Ik houd ervan om mijn werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren met de middelen voor handen. Zo lever ik de meeste waarde voor de beschikbare tijd. Ik ben ook inzetbaar voor interim-opdrachten binnen jouw organisatie.

Creative producer

Zo lang ik mij kan herinneren organiseer ik evenementen: feestjes, filmavonden of etentjes. Na mijn opleiding Media & Entertainment Management heb ik o.a. de Museumnacht Amsterdam en de Jonge Schrijversavond georganiseerd. Of het nu een publieksevenement van 30.000 bezoekers is of een zakelijk symposium: ik werk graag samen met jou een creatief concept uit tot een een geslaagd event.

Geïnteresseerd? Neem gerust eens contact op.